Мъж в американския щат Индиана беше арестуван, след като невръстният му

...
Мъж в американския щат Индиана беше арестуван, след като невръстният му
Коментари Харесай

Бебе в памперс размахва пистолет в жилищен блок


Мъж в американския щат Индиана беше задържан, откакто невръстният му наследник беше сниман да размахва револвер.

Кадрите провокираха същински смут. На видеото се вижда по какъв начин малко дете, единствено по памперс, държи оръжие, до момента в който се скита единствено из жилищна постройка. Случката, снимана от охранителната камера на блока, накара полицията да арестува бащата на детето.

Той е бил арестуван, откакто комшия е съобщил в полицията за случилото се. 45-годишният татко Шейн Озбърн споделил на ченгетата, че е бил болен и е спал, когато синът му е напуснал дома им, само че отхвърля да е имал револвер в жилището, написа Телеграф.

„ Никога не съм внасял револвер в тази къща, в случай че има, той е на братовчед ми “, съобщи той пред CNN. Въпреки това, управляващите намерили в дома му и патрони, които за благополучие не са били поставени в оръжието.

Бащата е изправен пред обвиняване за немарливост, само че може да получи още обвинявания, тъй като е нарушител, сподели полицията. Детето в този момент е с майка си, която съобщи, че е била ужасена да види сина си с револвер, само че настоя, че Осбърн е добър татко.

NEW: Neighbors who saw a toddler in diapers wandering around a Beech Grove, Indiana, apartment complex with a loaded handgun called police. The incident was caught on building cameras. The father - who lied that he didn’t own a gun - was arrested.
— Shannon Watts (@shannonrwatts)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР